• LaBella Associates

The Charles Finney School's New Press Box Finishes Its First Season


LaBella Associates provided architectural and engineering services for the programming, design and construction of a new 3-story, 850 square foot press box and concession stand for the Charles Finney School. The project also included new bleachers, a covered observation deck and a new scoreboard.

Charles Finney School Press Box

Located adjacent to the athletic field, the new facility accommodates up to 400 spectators as well as providing a physical identity for the school’s athletic department. The new structure allows for an enhanced experience for the fans, athletes and staff working during the game. The design incorporates elements from the existing school such as the brick and precast veneer, green roofing to match the school colors, and the Charles Finney school logo. President Michael VanLeeuwen praised the design, calling it a "seamless fit with our existing school building with all the features you need for a school our size." Go Falcons!

#k12